2013. október 29., kedd

Valtozasok:



Ok, tudom: lassan haladunk, de a govarnment malmai lassan orolnekl.

szoval a valtozas: tovabbiakban felejtsetek el az info@tandsemployment.ca-t ! Ide a cegek fognak irni, jelen pillanatban mar az office managerem kezeli az emailt, es o nem beszel magyarul, es a resumekkal sem o fog foglalkozni. Megcsinaltuk az uj email cimet kulon nektek: 

infobudapest@tandsemployment.ca
Meg valami: HIABA KULDITEK MEG A RESUMEKAT NEM INDULHATUNK MEG. NOVEMBER 1-VEL SZERETNENK HIVATALOSAN ELINDULNI, AMIKOR MAR MINDEN NYOMTATASI ANYAG, ES WEBOLDAL KESZ LESZ, ADDIG EZEKKEL KELL FOGLALKOZNUNK.
A WEBOLDALON KITOLTHETITEK MAJD A RESUME-T, AZAZ NEM KELL KULON IROGATNI, HANEM VALASZOLVA AKERDESEKRE, MINDEN FONTOS INFORMACIO MEGLESZ NEKUNK ADDIG, AMEDDIG NINCS KONKRETUM, TEHAT MEG EGYSZER: NE KULDJETEK MEG RESUME-T! 


AZ OLDALON LESZ FORUM, AHOL BESZELHETUNK, MINDEN FONTOS INFO FENN LESZ, AMIRE SZUKSEGETEK LESZ, ES MINDEN KERDESETEKRE VALASZT FOGTOK KAPNI. REMENYEIM SZERINT NAPOKON BELUL KESZ, MOST TARTUNK AZ OLDALAK FELTOLTESENEL, HALADUNK VELE AMENNYIRE TOLUNK TELIK.

2013. október 2., szerda




Az email cim, ahol erdeklodni lehet, meg ahova varjuk a resume-kat:

info@tandsemployment.ca

az en emailcimem nem publikus a tovabbiakban, csak azutan, amikor mar "befuto" valaki, azaz mar ahhoz a meghallgatashoz kerul, amit en csinalok, mielott a leendo munkaltatoval beszelne.